сүт қантын (лактоза) ыдырататын лактаза сияқты бірқатар гидролитикалық ферменттерді ..... ӨНІМДЕРІНІҢ ҚАУІПСІЗДІК НЕГІЗІ ..... Т.В., Комарова Т.И., Ильинский В.В. Интродукция бактерий рода Rhodococcus в тундровую почву, загрязненную нефтью // Прикладная биохимия и микробиология. - 1997.

  izdenister.kaznau.kz

АЛМАТЫ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ УНИВЕРСИТЕТІ · АЛМАТЫ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ УНИВЕРСИТЕТІ · АЛМАТИНСКИЙ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЙ УНИВЕРСИТЕТ · АЛМАТИНСКИЙ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЙ УНИВЕРСИТЕТ · АЛМАТИНСКИЙ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЙ УНИВЕРСИТЕТ. Menu. Об университете ...

  atu.kz

Преподаваемые дисциплины: Азық-түлік өнімдер мен шикізаттарды бақылау және бағалау, Сүтқышқылды өнімдер және сүт-ақуызды концентраттар ... Преподаваемые дисциплины: Основы технологии продовольственных продуктов; Азық-түлік өнімдерінің технология негіздері; Товароведение ...

  psu.kz
Изображения по запросу сүт өнімдерінің микробиологиясы

бұл өсімдіктер құрамына кіретін және оларға белгілі бір түс беретін табиғи заттар. Дәрумендермен бірге олар денсаулықты сақтауға көмектеседі. Фитонутриенттерден денсаулық үшін максималды пайда алу үшін күніне әртүрлі түсті жемістер мен көкөністердің 5-9 үлесін жеуге тырысыңыз.

  www.amway.kz

ҰБТ/ТКТ-ға дайындық үшін. Ұлттық бірыңғай тестілеуге (ҰБТ) дайындалу үшін Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрлігімен ұсынылған оқулықтарды пайдаланып, пәндер бойынша тест спецификацияларына сүйену керек. Тест спецификациясы бұл – тесттің жалпы сипаттамасын ...

  www.testcenter.kz

Алматинский технологический университет. Сүт және сүт өнімдерінің микробиологиясы. Диханбаева Фатима Токтаровна. заведующая кафедрой " Технология продуктов питания". г. Астана. Казахский университет технологии и бизнеса. 1226000 Тамақтандыру кәсіпорындарының өнім өндіру технологиясы ...

  www.rnmc.kz

алынған ең үздік үлгілерін өсіру. тұқымды құнды биологиялық қасиеттерін сақтап, дене салмағын арттыру үшін, туу, ет жəне сүт өнімділігін сапасы, асыл тұқымды қорын толықтыру үшін жоғары өнімді жəне жоғары сыныпты жастарына дамытуымыз жəне осындай жабай ретінде қазақ тұқымды жылқы өсіру.

  3i.ksu.edu.kz

Apple Academic Press, 2017. — 423 p. The demand for quality milk products is increasing throughout the world. Food patterns are changing from eating plant protein to animal protein due to increasing incomes around the world, and the production of milk and milk products is expanding with leaps and bounds. This book ...

  www.twirpx.com

Докторантура Биотехнологиялық өнімдерді өндіру және алу Өндіріске қосатын қазіргі заманғы микробиологиялық технология Сүт және сүт өнімдерінің микробиологиясы Сүт өнімдері...

  pps.kaznu.kz

Диханбаева, Ф. Т., Фатима Тоқтарқызы. Заглавие: Сүт және сүт өнімдерінің микробиологиясы. Всего страниц

  nabrk.kz

Сүт өнімдерінің микробиологиясы.Сүт өнімдері адамдарға ежелгі заманнан белгілі. Ол организмге аса қажетті қоректік заттарға өте бай.

  allrefrs.ru

...өнімдерінің микробиологиясы, сүт өндірісіндегі маңызды микроорганизмдер сипаттамасы, сүт өндірісінде қолданатын ашытқылар, олардың классификациясы, сүт өнімдерін...

  www.foliant.kz

...өнімдерінің микробиологиясы, сүт өндірісіндегі маңызды микроорганизмдер сипаттамасы, сүт өндірісінде қолданатын ашытқылар, олардың классификациясы, сүт өнімдерін...

  foliantbooks.com

...мал азығы микробиологиясы -- сүт -- сүт өнімдерінің микробиологиясы -- ет микробиологиясы -- жұмыртқа микробиологиясы -- микробиология ғылымының тарихы...

  irbis.wkau.kz

...қоршаған ортаны қорғау ғылымдары курс тақырыбында микробиология және бақылау әдістерін жұмыс />: LT; LT; Сүт өнімдері ересек және балалар азық-түлік GT болып табылады...

  okymaterialdari.com

...микробиология Ауылшаруашылық биотехнология Саланың жалпы технологиясы Сүт және сүт өнімдерінің биотехнологиясы Генетикалық инженерия Тағам өнімдерінің биохимиясы...

  do.gendocs.ru

...сүт өнімдерінің технологиясы 2.1.1.Сүттің тағамдық маңызы мен биологиялық қасиеттері 2.1.2.Сүттің құрамы мен қасиеттері әсер ететін шарттар 2.2.Сүт микробиологиясы 2.2.1.Сүт...

  temakosan.net

Мировые новости: